Για να εγγραφείτε στο Φεστιβάλ Επιστήμης 2021, παρακαλώ ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κατεβάστε την φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής.
  2. Συμπληρώστε και σαρώστε την φόρμα (μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε όλες τις απαραίτητες υπογραφές και σφραγίδες).
  3. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής. Στο κάτω μέρος της φόρμας μεταφορτώστε επίσης το σαρωμένο αντίγραφο της συμπληρωμένης φόρμας Βεβαίωσης Εγγραφής.
    * Παρακαλώ σημειώστε ότι για την διαδικτυακή συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής χρησιμοποιούμε cookies, οπότε πρώτα πρέπει να τα αποδεχτείτε για να έχετε πρόσβαση στη φόρμα.

Ευχαριστούμε! Το Ινστιτούτο Κύπρου θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας, όταν παραληφθεί η αίτησή σας.


Εναλλακτικά, εάν προτιμάτε, μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την πλήρη φόρμα εγγραφής (η οποία περιλαμβάνει και τη φόρμα Βεβαίωσης Εγγραφής), και έπειτα να την αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το Ινστιτούτο Κύπρου ΔΕΝ πρόκειται να μοιραστεί τις πληροφορίες που του παρέχετε με κανέναν άλλο! Οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Επιστήμης 2021.